طرز تهیه گریل کردن سینه مرغ معمولا شامل نصف شدن سینه مرغ از وسط و سپس صاف شدنش هست چون سینه نازک و یک دست می شه و سریع می پزه لذا پخت آسان تر می شود ولی در این دستور می خوایم سینه کامل مرغ رو گریل کنیم بنابراین برای درست گریل کردن سینه مرغ باید موارد تکنیکی رو مو به مو رعایت کرد تا نتیجه نهایی که عالی هم هست رو دریافت کنیم درست گریل کردن مرغ حتی از درست پختن استیک هم سخت تر هست چون اگر استیک رو کمتر بپزید می شه تعبیر به آبدار بودن کرد اما به دلایل بهداشتی گوشت مرغ نمی شه خام باشه زیرا خورنده ممکن هست اذیت شود اگر هم بیش از حد بپزید مرغ به سرعت سفت و خشک و داغون می شه فقط یک حالت موجود هست و باید اون رو دریافت کنیم ، برای کنار این سینه گریل شده یه سس عالی ترخون و خردل هم داریم.

مواد لازم :

سینه مرغ بدون پوست و استخوان چهار عدد
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل یک چهارم قاشق چای خوری
روغن زیتون دو قاشق غذا خوری
استاک مرغ یک چهارم پیمانه
خامه دبل یک دوم پیمانه
خردل دو قاشق غذاخوری
ترخون خشک یک قاشق چای خوری یا یک قاشق غذاخوری ترخون تازه

گریل مرغ با ساندویچ ساز

گریل مرغ با ساندویچ ساز

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها